Kauneushoitola lea

Jalkahoidot

Lempeitä Elämyksiä Arkeen

Jalkahoidot hinnasto

PERUSJALKAHOITO

55€ n. 80 min
  •  

PEHMENTÄVÄ JA HEMMOTTELEVA JALKAHOITO

65€ n. 70 min
kts. lue lisää osio kynsien lakkauksesta!
  •  

Kevyt jalkahoito

40€ n. 45 min
  •  

Perusjalkahoito

Sis. jalkakylvyn, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, hieronnan ja jalkavoiteen. Tarvittaessa jalkaporan käyttö (kynsien ohennus, sarveistumien ja kovettumien vähennys) Kynsienlakkaus lisäpalveluna 5€- 6,50€  ja asiakas saa kynsilakan mukaansa. Jalkahoito n. 80 min.

(Asiakas voi tuoda myös oman kynsilakan, silloin kynsien lakkaus veloituksetta).

Pehmentävä ja hemmotteleva jalkahoito

Sis. jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien kevyen siistimisen, kynsien lakkauksen Mavalan tai Oriflamen kynsilakalla, naamion, hieronnan, jalkavoiteen. Kynsienlakkaus kuuluu hintaan ja asiakas saa kynsilakan mukaan.  (Asiakas voi tuoda oman kynsilakan mukanaan tai jos ei halua kynsienlakkausta, vähennetään hoidon hinnasta  -5€ ). Jalkahoitotuotteet – Bielenda. Jalkahoito n. 70 min.

Jos haluat kynsienlakkauksen
Moyra gel look kynsilakalla hoidon hinta on 66,50€. 

Jos jaloissa on paljon kovettumia esim. kantapää, päkiät ja isovarpaan sivut – paras vaihtoehto on jaloillesi perusjalkahoito.

Kevyt jalkahoito

Sis. jalkakylvyn, kynsien kevyen siistimisen, raspauksen ja jalkavoiteen. Kynsienlakkaus lisäpalveluna 5€ ja asiakas saa kynsilakan mukaansa. (Asiakas voi tuoda myös oman kynsilakan, silloin kynsien lakkaus veloituksetta). Jalkahoito n. 45 min.

(Ei hierontaa)