Kauneushoitola lea

Kasvohoidot

Kasvohoidot hinnasto

Kasvohoitoihin kuuluu kulmien kevyt siistiminen.
Erikoiskasvohoidossa seerumin imeytys käsin hieroen tai ultraäänilaitteella.
Perus- ja erikoiskasvohoitoihin kuuluu rentouttava kasvo-, kaula- ja dekoltee- ja niskahartiaseudun hieronta (n.20 min).
Huom! Jos kuorinta tehdään timantilla hierontaa ei tehdä kasvojen ja kaulan alueelle. Höyrytystä ei  timanttikuorinnan jälkeen.
Höyrytys ja mekaaninen puhdistus nenä- ja leuanalue erikoiskasvohoidossa lisäpalveluna - ei erillistä veloitusta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana päähieronta.

Hoitojen ajat ovat noin aikoja, hoidon pituuteen vaikutta mm. millä kuorinta tehdään, naamion vaikutusaika.

Huom! erikoiskasvo- ja mesoterapiahoidossa ei tehdä kesällä timanttihiontaa - kuorinta tehdään tuotteella tai ultraäänilaitteella.

Peruskasvohoito

75€ n. 60
1.9.2024 lähtien 78€
 •  

Erikoiskasvohoito

83€ n. 60-80 min
 • 1.9.2024 lähtien 86€
  Silmänympärys- ja dekolteenhoito lisäpalveluna.

Mesoterapiahoito

97€ n. 70 min
 • 1.9.2024 lähtien 100€
  Kasvot ja kaula
  Lisäpalveluna ajanvarauksessa dekoltee.

Herukka herkän ihon kasvohoito

75€ n. 60 min
1.9.2024 lähtien 78€
 • Ekopharma luonnonkosmetiikkaa

Anti-age tyrni-kasvohoito

89€ n. 60 min
1.9.2024 lähtien 92€
 • Luonnonmukainen vaihtoehto laitehoidolle.
  Ekopharma suomalaista luonnonkosmetiikka.Peruskasvohoito

Sis.kasvo+kaula alueen – alkupuhdistuksen, kuorinnan tuotteella, hieronnan, voide- tai geelinaamion, seerumin ja voiteet / Phytocéane. 

Hieronta: kasvo-kaula-dekoltee-niskahartiaseutu

Ei sisällä höyrytystä eikä mekaanista epäpuhtauksien poistoa.
Kts. erikoiskasvohoito tai ihonpuhdistus ne sisältävät mekaanisen epäpuhtauksien poistoa.

Erikoiskasvohoito

Ihosi tarpeita vastaava kasvohoito tehdään Phytocéanen tuotesarjalla.  Sis.kaksoispuhdistuksen, kuorinnan laitteella ultaraääni tai timantti, höyrytys ja mekaaninen puhdistus nenä- ja leuanalue erikoiskasvohoidossa lisäpalveluna – ei erillistä veloitusta , seerumin, hieronnan kasvo-kaula-dekoltee-niskahartiaseutu, erikoiskasvonaamion, voiteet. Kasvohoitoon kuuluu myös kaulan alue. Lisäpalveluna silmänympärysihon- ja dekolteen hoito valittavissa ajanvarauksessa / Phytocéane.

Katso tarkemmat tiedot ultraääni ja timanttihionta hoidoista.

Muista valita lisäpalvelusta jos haluat höyrytyksen ja mekaanisenpuhdistuksen kasvohoitoon mukaan, ei kuulu vakiona erikoiskasvohoitoon.

*HUOM! Timanttikuorinnan yhteydessä ei tehdä hierontaa kasvojen ja kaulan alueelle eli alueille missä timanttikuorinta on tehty. Hieronta niskahartia ja dekolteen alueelle jos dekolteelle ei ole tehty timanttikuorintaa. Ihonpuhdistus voisi olla tällöin vaihtoehto, kun tehdään kuorinta timantilla jos et halua niskahartia dekoltee hierontaa* Höyrytystä ei  timanttikuorinnan jälkeen. Erkioiskasvohoidon pituus timanttikuorinnalla lyhyempi kuin 70 min.*
Kts. tarkemmin timanttikuorinta alempaa. Timanttikuorintaa ei tehdä kesällä.

Neulaton Mesoterapia

Sis. kaksoispuhdistuksen, laite- tai tuotekuorinnan (ultraääni- tai timanttikuorinta), seerumin ja hyalurongeelin + Ultraääni/LED-väriterapian, elektroporaatiovaiheen, naamion + CRYO/LED-vaiheen, niska- ja hartiahieronnan naamion vaikutusajan puitteissa, voiteet / Cliniccare. 

Hoito tehdään Cliniccaren-tuotteilla jotka ovat turvallisia ja erittäin korkealaatuisia. Kaikki Cliniccare-ihonhoitotuotteet on suunniteltu antamaan pitkäkestoista kosteutta iholle.

Huom! Mesoterapiahoidossa ei tehdä kesällä timanttihiontaa – kuorinta tehdään tuotteella tai ultraäänilaitteella. Lisäpalveluna ajanvarauksessa dekolteenhoito. 

 

Herukka herkän ihon kasvohoito

Sisältää kasvo- ja kaulahoidon. Alkupuhdistuksen, tuotekuorinnan, seerumin, hieronnan, naamion, voiteet. 

Ekopharma suomalaista luonnonkosmetiikka.

Hieronnat: kasvo, kaula ja dekoltee ja naamion aikana päähieronta. Herukka- hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa edistäen sen hyvinvointia ja tasoittaen ihonväriä sekä vähentää punoitusta. Herukka tuotteet sopivat myös atooppisen ja couperosa ihon hoitoon.

Anti-age tyrni-kasvohoito

Sisältää kasvo-, kaula- ja dekolteenhoidon –
alkupuhdistuksen, tuotekuorinnan, seerumin, hieronnan, naamion, voiteet.

Ekopharma suomalaista luonnonkosmetiikka.

Hieronnat: kasvo, kaula ja dekoltee ja naamion aikana päähieronta.

Tyrni-hoitolinjan anti-age tuotteet hoitavat aikuista ihoa, tukevat ihon uusiutumista ja napakoittavat ihoa.
Ei suositella herkkäihoisille sekä tuoksuherkille tyrnin tuoksu suht’ voimakas.

 
 

Timanttikuorinta

Säännöllisesti hoidettuna iho on näkyvästi kauniimpi. Jo yhden timantti hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Timanttihionta puhdistaa, silottaa ryppyjä, kirkastaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, vähentää mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä. Allergiavapaahoito.

Timanttihionta/kuorinta sopii ikääntyvälle iholle ja akne-arpien tasoittamiseen. Harmaantuneen ja paksuuntuneen ihon uusiutumisen elvyttämiseen.  

Timanttihiontaa EI suositella jos on ihovaurioita tai herpes, aktiivinen rosacea, antibiottikuuri, diabetes, raskaus. Roaccutan (aknelääke) tai muu ihoon ja sen reagointiin vaikuttava lääkitys. Nämä kaikki ovat vasta-aiheita jolloin EI tehdä timanttihiontaa.

Timanttikuorinnan jälkeen on vältettävä liiallista lämpöä sekä suoraan altistumista auringolle. Älä käytä voiteita jotka sisältää A-vitamiinia vältä käyttöä viikon ajan. Kehon lämpeneminen voi aiheuttaa pigmenttihäiriöitä. 

Kosteuta ihoa hyvin hoidon jälkeen päivittäin. 

Hierontaa ei tehdä kasvojen ja kaulan alueelle, koska hieronta lämmittää ihoa. Höyrytystä ei myös timanttikuorinnan jälkeen.

Timanttihiontaa ei tehdä kesällä.n

Ultraäänikuorinta

Ultraäänikuorinta puhdistaa ihoa ja saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan. Hoitotuotteet imeytyvät syvemmälle ihoon.

Vaalentaa pigmenttiläiskiä, syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä ja talia. Uudistaa ihoa ja kiinteyttää. Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Ultraääni ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

Ultraäänihoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaankin sarjahoidolla. Sarjahoito 7-12 päivän kuluttua edellisestä ultraäänikuorinnasta.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.

Ultraäänikuorintaa EI suositella kilpirauhasen liikatoimintaa sairastaville, migreeniin taipuvaisille, jos on sydämentahdistin, diabetes, sähköyliherkkyys, epilepsia, tai on raskaana, aktiivinen rosacea. Nämä kaikki ovat vasta-aiheita jolloin EI tehdä UÄ-kuorintaa.

Korkeataajuuslaite

Korkeataajuus sopii kasvohoidon yhteyteen, koska se rauhoittaa ja desinfioi ihoa sekä hillitsee talin muodostusta.

Otsonin ansiosta ihon tulehdukset rauhoittuvat ja se soveltuu erittäin hyvin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, aknen, ihottuman ja arpikudoksen hoitoon. Rauhoittaa ihoa erilaisten hoitojen jälkeen. 

Otsonia johdetaan iholle lasisella elektoridipäällä.

Korkeataajuus käsittelyä EI suositella, jos sinulla on sähköyliherkkyys, otsoniallergia, epilepsia, sydämentahdistin, migreeniin taipuvainen, raskaus. Nämä kaikki ovat vasta-aiheita jolloin EI käytetä korkeataajuuslaitetta.

Mesoterapia

Neulaton Caretech mesoterapia on turvallinen, hellävarainen ja rentouttava hoitomenetelmä joka sopii kaikille ihotyypeille.

Neulaton mesoterapia on hoitomenetelmä, jossa sähkömagneettisen pulssiaallon avulla solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED –väriterapialla. Terapeuttisella UÄ/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumisen.

Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden.

Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai- hoitokerran sarjana jolloin sarjasuositus 4–6 kertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa. Ylläpitohoidot tai sarjat tarpeen mukaan.

Mesoterapia hoidossa käytetään Cliniccare -tuotteita.

Sarjahoito 4 kertaa

Sarjahoito maksetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä, jolloin saat neljän hoidon yhteishinnasta – 15 % alennusta.

Mesosta saat leiman myös hoitopassiin, sarjahoidossa saat -15 % alennuksen hoitopassin -20% sijaan.

Mesoterapia kontraindikaatiot

Jos sinulla on jotakin yllämainituista, valitse jokin toinen hoitomuoto mesoterapian sijaan.